VK DATA ApS, Odoo Gold Partner. Eksperter i Odoo ERP-løsninger

DU KAN VOKSE MED ODOO ERP SYSTEM   Fleksibelt ERP system til alle typer virksomheder

ERP system, VK DATA, økønomistyring, distributionskæd, personaleledelse, planlægning af virksomheds-ressourcer, kunde relationsstyring

Odoo ERP system er perfekt til de fleste virksomheder.

Odoo kan håndtere produktionsvirksomheder, detail- og handelsvirksomheder, der alle har brug for ét system til at håndtere alle processerne.

Det gør det til en prisvenlig løsning, da der ikke er dyre licenser og programmeringstimer, som man ser i andre store ERP systemer.

Odoo kan det meste som standard.

Odoo er open source og derfor skal du ikke betale for koden, men udelukkende for de brugere du har som skal anvende systemet.

Et ERP system som Odoo, giver et kæmpe potentiale for at udnytte alle de funktioner der ligger i, at det hele er integreret med hinanden.

Med Odoo ERP får man ikke bare alt det man som virksomhed skal bruge, nej man får også mulighed for at vælge til og fra, således at man ikke behøver at købe alle moduler fra starten, hvis ikke det er nødvendigt. 

En ting som skiller Odoo ud fra resten af de ERP-systemer der er på markedet, er at systemet er bygget op i apps. I og med det er bygget op i apps, vil systemet hele tiden udvikle sig og blive holdt opdateret, så snart en eller flere apps opdateres. Det er en kæmpe fordel i forhold til andre ERP-systemer. 

I en moderne verden, hvor de fleste virksomheder er online, vil det være naturligt at finde en samarbejdspartner på nette. Vi vil altid anbefale at tage en national partner, da man på den måde altid kan mødes fysisk.

VK DATA er Gold Partner og dermed den største partner der er i Danmark. Det giver dig en tryghed for, at vi har ressourcerne og en viden, der er med til at få et skifte til Odoo til, at forløbe så ukompliceret og som muligt.