Opstart af Odoo


Vi sikre professionel rådgivning

og implementering af Odoo

 

Opstartsmøde

Vi starter altid med at afholde et møde, hvor vi afstemmer forventninger til de behov din virksomhed har. Det vil oftest være et fysisk møde i jeres virksomhed, da personlig kontakt vægtes meget højt hos VK DATA. 

Her vil vi gennemgå de udfordringer I har i dag i jeres nuværende økonomisystem, og kan derudfra give jer svar på, om Odoo er det rigtige system at arbejde videre med og hvilke muligheder det giver.

Vi vil typisk have 1-2 rådgivere med til mødet og det anbefales, at virksomheden tager beslutningstagere og relevante personer fra organisationen med, som Odoo har indvirkning på.

Implementering

Når vi har afklaret dine behov og fundet Odoo egnet til at styre din virksomhed, hjælper vi dig videre med en Odooløsning, uanset om du er en nystartet virksomhed eller kommer fra en et økonomisystem / regnskabsprogram som f.eks. Microsoft Dynamics C5/NAV/AX, e-conomics, Visma, SAP eller et andet licensbaseret system.

Odoo er bygget op omkring Apps. Dvs. at du kan starte med de Apps der er vigtige for dig at komme i gang med.

Du kan se en oversigt over mulige Apps som nemt kan installeres når der opstår behov for det. Gå til  Odoo Apps

Vi installerer Odoo for dig med de aftalte Apps, som du ønsker at bruge i din virksomhed. Vi opretter også de brugere, som skal have adgang til systemet. Derefter grundopsætter vi systemet med data og de funktioner der er aftalt.

Der vil ofte være særlige krav, som ikke er med i grundopsætningen. Vi tilretter og udvikler Odoo efter de opstillede krav du måtte have i netop din virksomhed, så du får den funktionalitet der er vigtig netop for dig.

Når alle data er på plads og opsætningen er klar, kommer vi ud i virksomheden og underviser medarbejderne i, hvordan det hele fungerer. Herefter er Odoo klar til brug.


Løbende dialog og udvikling

Du vil løbende have en dialog med den eller de konsulenter der er blevet tilknyttet din virksomhed. Det sikre en dynamisk process og da verden hele tiden forandre sig, vil der være tilretninger og justeringer løbende.

Så har du spørgsmål eller har brug for hjælp, så er vi der for at hjælpe dig.


VK Data, Odoo IT konsulenter, VK DATA implementerer Odoo i Danmark, erp

ØNSKER DU AT PRØVE EN ODOO ENTerPRISE?

Vi tilbyder en fuld version af Odoo Enterprise, som du frit kan bruge i 30 dage - helt gratis - ingen begrænsninger.

Det kan være svært at overskue alt det Odoo kan, så vi ringer dig selvfølgelig op og tilbyder dig en online gennemgang af de vigtigste funktioner og det der giver mest mening i forhold til din forretning.

Herefter kan du beslutte dig for, om du ønsker at fortsætte med Odoo Entreprise. Det er nemt og ligetil. 

Når du har udfyldt formularen her til højre, vil du blive kontaktet snarest muligt af en af vores konsulenter på Odoo.

Vi har 25 års erfaring i økonomiløsninger og rådgivning af virksomheder. Vi kan helt sikkert også hjælpe dig videre med en ny Odoo løsning.

Ja tak, jeg vil gerne prøve en Odoo Enterprise i 30 dage

Visti Kristensen