VK DATA ApS, Odoo Gold Partner. Danmarks største Odoo ERP rådgiver

Webshop i Odoo -

moderne og online 

Nemt at bruge, mobilvenligt

og alt integreret i dit ERP system


Vk Data, Odoo, webshop, hjemmeside, erp

Få flotte produktsider på få minutter

Find et tema der viser dine produkter frem som du ønsker det - så er du klar til at gå online nemt og hurtigt og du kan fremvise din virksomheds produkter på en flot og brugervenlig måde. 

Drag & drop snippets og du kan selv opbygge dine produktsider til at vise dine varer frem. 

Tilføj produktvarianter såsom farver og størrelser. 

Ønsker du at tilpasse dine shopsider til eget design, så kan vi hjælpe dig med at få lavt disse tilpasninger. Odoo har dog en standard grund opbygning, som fungerer rigtig godt mobilt og det anbefales at følge denne struktur. Farver og øvrige snippets tilføjes som det ønskes, så du får en shop der passer til dine behov.

En alt-i-én løsning

Med en integreret Odoo webshop, kan lager og salg nemt vedligeholdes via automatiske lagerjusteringer og rapportering. 

Dedikerede kundeportaler hjælper med til at holde kundedata organiseret, så kunderne kan hente fakturaer og leveringsordrer samt se afventende forsendelser fra et samlet sted.VK Data, Odoo, webshop, automatiske lagerjusteringer og rapportering, hjemmeside, erp

VK Data, Odoo, webshop, hjemmeside, VK DATA implementerer Odoo i Danmark, erp

Optimering af dit salg

Få forbedret indtjening på dit gennemsnitlige salg fra shoppen.

Boost dit salg med krydssalg og mersalg på produktsiderne, i kurven eller ved checkout. Anbefal automatisk produkttilbehør eller relaterede produkter og alternativer til at vise kunderne flere af de ting, de måske ønsker, samt give øget eksponering på alle de varer du har på lager.


Vi har designskabeloner klar - En designer er ikke længere nødvendig


Vi har temaer med den funktionalitet som du grundlæggende har brug for.

Vi sørger for,  at temaet tilpasses din virksomheds profil med farver og logo.

Det er nemt at tilpasse sider, så de passer til din virksomheds unikke stil, og alt indhold bygges med drag & drop funktionalitet.

Søger du noget mere specielt eller selv vil opbygge dit design, så kan vi hjælpe dig med at tilpasse din grundskabelon, 

så du får den lige som du ønsker det.

VK Data, Odoo, webshop, boutique skabelon, erp


VK DATA, Odoo, webshop, webshop skabelon, erp


BYG DIN WEBSHOP I ODOO 

Med Odoo kan du selv lave en webshop med tilhørende website, så du har både visning af dine produkter i shoppen og almindelige indholdsider, der fortæller hvem du er, salgs- og leveringsbetingelser, cookiepolitik mm.

Odoo webshop hænger sammen med Odoo salg og fakturering og du behøver derfor kun at arbejde i et system, når du skal oprette, redigere og slette varer. Lagerstyring vil også kunne indgå - mulighederne er mange. Se alle apps her.

Vi hjælper med valg af skabelon og design, hvis du ønsker et bud på det og ellers kan du selv opbygge din webshop som du ønsker den skal se ud indenfor de tekniske rammer Odoo giver.

Har du lyst til høre mere om de muligheder du har med en Odoo webshop, så udfyld webformularen her til højre og vi vil kontakte dig hurtigst muligt, eller

du kan ringe på +45 7373 8888 og du vil få kontakt til vores dygtige Odoo konsulenter.Ja tak, jeg vil gerne høre mere om Odoo webshop